Noodbruggen verhuur

Werkwijze noodbrugen

Onze noodbruggen of tijdelijke bruggen worden geleverd zoals u dat wenst. U kunt de koppelpontons, inclusief alle benodigdheden, af komen halen op een door u gewenst tijdstip. Wij gaan er in dit geval vanuit dat u zelf ervaring heeft met het koppelen en verankeren van onze koppelpontons.

Indien u een kant en klaar oplossing van ons wilt huren is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij verzorgen dan alles voor u. Het transport, het koppelen van de pontons en wij zorgen ervoor dat de noodbrug er netjes en geankerd bij ligt.

Wij doen alle soorten en maten projecten, groot en klein. We hebben ruim voldoende pontons in de verhuur. Wilt u meer weten, bel ons dan direct, één telefoontje is voldoende!

N

Huurprijzen zijn afhankelijk van uw wensen

N

Prijs per noodbrug is afhankelijk van de hoeveelheid

N

Wij leveren door heel Nederland

N

Ons materiaal is goed onderhouden

N

Wij denken mee!

N

Wij werken veilig

Toepassingen

Onze noodbrugen worden voornamelijk ingezet om tijdelijk een verbinding te vormen tussen twee punten over water. Voorbeelden hiervan zijn: tijdelijke fietsbruggen of loopbruggen, maar denk ook aan bruggen voor aan- ofafvoer van bouwmateriaal bij nieuwbouw of verbouw. 

Wij kunnen noodbruggen voorzien van vele hulpmiddelen zoals oprij- en afrijkleppen, railingmateriaal, hekwerken en leuningpalen.

Technische details

Wij gebruiken zogenaamde plaatpontons, ooit ontwikkeld voor het leger. Wij hebben middenpontons, eindpontons en uitklapbruggen met daarbij alle bijbehorende koppelstukken en verankeringsmateriaal.

Technische details:

  • Lengte midden pontons: 4,20 m.
  • Lengte eindpontons: 4,72 m.
  • Breedte plaatpontons: 2,10 m.
  • Hoogte plaatpontons: 0,78 m.
  • Gewicht per stuk: ca. 1.200 kg.
  • Draagvermogen per m2: ca. 300 kg.
  • Draagvermogen per ponton ca. 2.800 kg.

Bel ons voor verhuurprijzen van pontons

Adres

Jan Tinbergenstraat 8 G
2811DZ Reeuwijk

Telefoon