Ponton verhuur

Ponton huren

Ponton huren voor evenement

Ik wil nu pontons huren

Dat kan. Bel direct de juiste man:

Peter Hoogendoorn

06 22694842

t

Huur tarieven

Omdat wij geen idee hebben hoeveel vierkante meters u nodig heeft kunnen wij geen huurtarieven geven. Zelfs geen richtprijs. Tarief is afhankelijk van hoeveelheid.

Ponton transport

Transport van pontons kunt u zelf regelen of het ons laten verzorgen. Wij leveren door heel Nederland. Tarieven zijn afhankelijk van hoeveelheid en bestemming.

Veligheid

Wij kunnen alles voor u regelen, ook het koppelen en vastleggen. Zo bent u gegarandeerd van een veilige constructie, die gebruikt kan worden o.b.v. de gemaakte afspraken.

Hoe wij werken:

Onze pontons worden geleverd zoals u dat wenst. U kunt de koppelpontons, inclusief alle benodigdheden af komen halen op een door u gewenst tijdstip en de pontons zelf plaatsen.

Indien u een kant en klaar oplossing van ons wilt huren is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij verzorgen het transport, wij koppelen de pontons en wij zorgen ervoor dat het werkplatform er netjes bijligt!

Naast grote verhuur projecten doen wij ook normale of kleine projecten, we hebben genoeg pontons in de verhuur. Wilt u meer weten, bel ons dan direct, één telefoontje is voldoende!

Toepassingen:

Onze pontons worden voornamelijk ingezet om werkruimte te creëren op het water, noodbruggen of transport over water. Voorbeelden hiervan zijn: vlot voor kranen bij het plaatsen van damwanden en beschoeiingen, pontons voor het heien van palen, transport over water, tijdelijke fietsbruggen of loopbruggen, noodbruggen voor transport, enzovoort. Andere toepassingen zijn het houden van evenementen, feesten, partijen, concerten en tentoonstellingen op het water. Kijk maar even bij evenementen

Pontons vormen een stevige en betrouwbare ondergrond.

Onze pontons kunnen wij voorzien van vele toebehoren zoals oprijkleppen en afrijkleppen, allerlei railingmateriaal, hekwerken en leiningpalen.

Assortiment:

Wij gebruiken zogenaamde plaatpontons, ooit ontwikkeld voor het leger. Wij hebben middenpontons, eindpontons en uitklapbruggen met daarbij uiteraard alle bijbehorende koppelstukken en verankeringsmateriaal zoals spudpalen.

Technische details:

  • Lengte midden pontons: 4,20 m.
  • Lengte eindpontons: 4,72 m.
  • Breedte plaatpontons: 2,10 m.
  • Hoogte plaatpontons: 0,78 m.
  • Gewicht per stuk: ca. 1.200 kg.
  • Draagvermogen per m2: ca. 300 kg.
  • Draagvermogen per pontons ca. 2.800 kg.