Ponton verhuur

Werkwijze pontons

Onze pontons worden geleverd zoals u dat wenst. U kunt de koppelpontons, inclusief alle benodigdheden, af komen halen op een door u gewenst tijdstip. Wij gaan er in dit geval vanuit dat u zelf ervaring heeft met het koppelen en verankeren van onze koppelpontons.

Indien u een kant en klaar oplossing van ons wilt huren is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij verzorgen dan alles voor u. Het transport, het koppelen van de pontons en wij zorgen ervoor dat het totale pontonplatform er netjes en geankerd bij ligt.

Wij doen alle soorten en maten projecten, groot en klein. We hebben ruim voldoende pontons in de verhuur. Wilt u meer weten, bel ons dan direct, één telefoontje is voldoende!

N

Huurprijzen zijn afhankelijk van uw wensen

N

Prijs per ponton is afhankelijk van de hoeveelheid

N

Wij leveren door heel Nederland

N

Ons materiaal is goed onderhouden

N

Wij denken mee!

N

Wij werken veilig

Toepassingen

Onze pontons worden voornamelijk ingezet om werkruimte te creëren op het water, noodbruggen of transport over water. Voorbeelden hiervan zijn: vlot voor kranen bij het plaatsen van damwanden en beschoeiingen, pontons voor het heien van palen, transport over water, tijdelijke fietsbruggen of loopbruggen, noodbruggen voor transport, enzovoort. Andere toepassingen zijn het houden van evenementen, feesten, partijen, concerten en tentoonstellingen op het water. Kijk maar even bij evenementen

Pontons vormen een stevige en betrouwbare ondergrond.

Wij kunnen onze pontons voorzien van vele hulpmiddelen zoals oprij- en afrijkleppen, railingmateriaal, hekwerken en leuningpalen.

Technische details

Wij gebruiken zogenaamde plaatpontons, ooit ontwikkeld voor het leger. Wij hebben middenpontons, eindpontons en uitklapbruggen met daarbij alle bijbehorende koppelstukken en verankeringsmateriaal.

Technische details:

  • Lengte midden pontons: 4,20 m.
  • Lengte eindpontons: 4,72 m.
  • Breedte plaatpontons: 2,10 m.
  • Hoogte plaatpontons: 0,78 m.
  • Gewicht per stuk: ca. 1.200 kg.
  • Draagvermogen per m2: ca. 300 kg.
  • Draagvermogen per ponton ca. 2.800 kg.

Bel ons voor verhuurprijzen van pontons

Adres

Jan Tinbergenstraat 8 G
2811DZ Reeuwijk

Telefoon