Werkvlot verhuur

Werkvlot verkoop

Ik wil nu een werkvlot huren

Ik wil nu pontons huren
Dat kan. Bel direct de juiste man:

Peter Hoogendoorn

06 22694842

Huur tarieven

Omdat wij geen idee hebben hoeveel werkvlotten u nodig heeft kunnen wij geen huurtarieven geven. Zelfs geen richtprijs. Tarief is afhankelijk van hoeveelheid en bestemming.

Werkvlot transport

Transport van werkvlotten kunt u zelf regelen of het ons laten verzorgen. Wij leveren door heel Nederland. Tarieven zijn afhankelijk van hoeveelheid en bestemming.

Over onze werkvlotten:

Naast pontons kunt u bij ons houten werkvlotten huren. Deze zijn minder groot waardoor ze makkelijk inzetbaar voor klussen waarbij niet veel drijfvermogen of een grote werkplek nodig is. De werkvlotten zijn voorzien van een motorsteun en hefogen.

In kleinere sloten, kanalen en grachten zijn onze werkvlotten een uitkomst. Aannemers, GWW bedrijven en hoveniers maken hier gebruik van. Ideaal zijn onze werkvlotten voor het slaan van een damwand of een beschoeiing. Maar ook voor het herstellen van kademuren op grachten zijn de werkvlotten ideaal.

Het werkvlot heeft een hoge stabiliteit, waardoor er veilig op gewerkt kan worden.

Doordat de bovenkant van het werkvlot niet ver boven het wateroppervlakte uitkomt kunt u overal makkelijk bij om te boren, schroeven en vast te zetten.

De werkvlotten zijn 5,4M lang 1,8M breed en liggen circa 20cm boven water. De werkvlotten zijn voorzien van een buitenboordmotorsteun en 4 hijsogen zodat u deze vlotten gemakkelijk kunt transporteren met een kraanauto.

Werkvlotten verkoop:

Hierboven omschreven werkvlot is te koop. Wij hebben meestal een voorraad liggen. Vlotten zijn duurzaam daar wij ze maken van Douglas hout uit Europa.

Mocht u echter een vlot op maat willen afnemen dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Wilt u meer weten? Bel ons, één telefoontje is voldoende!

[nggallery id=2]